Принцип дії:
На дно коптильні насипаємо тріску, ставимо піддон, викладаємо на решітки продукт, накриваємо кришкою.
Як тільки з коптильні починає йти дим, засікаємо час ― процес копчення розпочався!
В даній коптильні можна готувати м'ясо, рибу, сало, птицю та інші продукти.
Перед першим використанням коптильню потрібно промити і прогріти на вогні протягом 5 – 10 хвилин.
Кришка натягується на коптилку і закривається засувкою.
Опис:
Країна виробник Україна
Тип коптильні Деревна
Тип Гаряче копчення
Разове завантаження коптильні До 11 (кг)
Кількість рівнів коптильні 2
Форма Прямокутна
Цілісна Конструкція
Матеріал Жаростійка сталь
Товщина матеріалу 2 (мм)
Джерело тепла Відкритий вогонь
Джерело диму Тріска, Тирса
Комплектація Сітка для продуктів 2 (шт)
Піддон для стікання жиру засувається в решітку 1 (шт)
Габаритні розміри:
Довжина коптильні 500 (мм)
Ширина коптильні 260 (мм)
Висота 220 (мм)
Розміри коптильної камери:
Довжина: 460 (мм)
Ширина :230 (мм)
Висота: 210 (мм)
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Сталь |
Стан | Новий |
Тип копчення | Гаряче |
Форма | Прямокутна |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 300 ₴